Reseptit

Valkosipulilla ja parmesaanilla höystetty parsakaali

Muruiksi jauhetusta parsakaalista syntyy maukas ”risotto” parmesaanin, pähkinöiden ja valkosipulin kanssa.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Jukka Pakarinen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 iso parsakaali
  • 3 rkl voi-öljyseosta
  • 2 hienonnettua valkosipulinkynttä
  • 1.5 rkl sitruunamehua
  • 1 dl parmesaaniraastetta
  • suolaa
  • pippuria
  • paahdettuja pähkinöitä

Valmistusohje

1. Jauha parsakaalin kannat muruiksi monitoimikoneessa. Silppua kukinnot pieniksi paloiksi.
2. Kuumenna seosta 3–5 minuuttia voi-öljyseoksessa. Lisää muut ainekset. Tarjoa kuumana.

Katso myös:

Parsakaalifrittata

X