Valkosipuliset etikkakurkut
Valkosipuliset etikkakurkut ovat loistavaa naposteltavaa. Kurkut sopivat hyvin myös leivän päälle.
Ainekset
- 1 kg avomaankurkkuja
- 5 valkosipulinkynttä
- ½ dl sinapinsiemeniä
- 1-2 rkl kokonaisia maustepippureita
- tillinkukintoja
liemi:
- 3 dl vettä
- 1 ½ dl väkiviinaetikkaa
- 1 ½ dl sokeria
- 2 rkl karkeaa suolaa
Valmistusohje
Pese kurkut hyvin ja leikkaa ne viipaleiksi tai lohkoiksi. Kuori ja paloittele valkosipulinkynnet. Lado kurkut sinapinsiementen, maustepippurien ja tillinkukintojen kanssa puhtaisiin, kuumennettuihin tölkkeihin.
Kiehauta liemen ainekset ja kaada kuuma liemi kurkkujen päälle. Sulje tölkit ja säilytä viileässä.
Kommentit
Muuten ihan kiva ohje, mut millonkahan nää on valmiita syötäväksi?
Kommentit
Muuten ihan kiva ohje, mut millonkahan nää on valmiita syötäväksi?
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous