Reseptit

Valkosuklaa-popcorn

Valkosuklaa-popcorn on suloinen sekoitus suolaista ja makeaa. Nopeat naposteltavat syntyvät popcorneista, suolapaloista, karpaloista ja valkosuklaasta.

Teksti:
Teresa Välimäki
Kuvat:
Tommi Tuomi

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

6

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Valkosuklaa-popcorn:

  • 200 g valkosuklaata
  • 1 pss (n. 65 g) popcornia
  • 100 g suolakaloja, -tikkuja tms.
  • 100 g kuivattuja karpaloita
  • 1/4 tl suolaa
  • 1/4 tl kanelia
  • 1/4 tl cayennepippuria

Valmistusohje

Valkosuklaa-popcorn tehdään helposti näin:

1. Paloittele suklaa ja sulata se mikrossa tai vesihauteessa.

2. Vuoraa isohko uunivuoka leivinpaperilla ja kaada muut ainekset vuokaan. Kääntele hyvin sekaisin.

3. Kaada joukkoon sulanut notkea valkosuklaa ja sekoita nopeasti.

4. Anna jähmettyä jääkaapissa noin 30 minuuttia.

5. Paloittele valkosuklaa-popcorn ja tarjoa.

Katso myös: Suklaa-pähkinä-popcorn

Katso myös Kotiliesi.fi: Mausteiset popcornit

X