valkosuklaavaahta ja marenkia
Reseptit

Valkosuklaavaahtoa ja marenkeja

Pehmeä valkosuklaavaahto ja makeat marengit saavat raikkautta tuoreista marjoista.
Teksti: Sirkka Hirvonen

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 100 g valkoista suklaata
  • 125 g mascarponea tai muuta maustamatonta tuorejuustoa
  • ½ dl sokeria
  • 1 rkl vaniljasokeria
  • 1 dl vaahtoutuvaa vanilliinikastiketta
  • pieniä marenkeja
  • 4 dl tuoreita marjoja
  • minttua tai sitruunamelissaa

Valmistusohje

Sulata ja jäähdytä suklaa. Mausta tuorejuusto sokerilla ja vaniljasokerilla. Vatkaa vanilliinikastike kovaksi vaahdoksi. Sekoita sulatettu suklaa ja vanilliinivaahto tuorejuuston joukkoon.

Pane jälkiruokamaljoihin kerroksittain marenkeja, marjoja ja valkosuklaavaahtoa. Koristele kokonaisilla marjoilla ja mintulla tai sitruunamelissalla

X