Vanilja-rahkamousse
Vanilja-rahkamoussen maustamiseen käytetään vaniljatankoa. Pienet mustat vaniljansiemenet kertovat ruoassa aidosta aromista. Makusiirappi viimeistelee moussen.
Ainekset
- 2 dl vispikermaa
- 1 dl tomusokeria
- 1 prk (250 g) maitorahkaa
- 1 vaniljatanko
Makusiirappi
- 3/4 dl vaahterasiirappia
- veitsenkärjellinen vaniljajauhetta
Valmistusohje
1. Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta tomusokerilla, lisää rahka. Halkaise vaniljatanko ja raaputa veitsellä siemenet rahkaseoksen joukkoon. Sekoita ja jaa annosmaljoihin.
2. Kuumenna kattilassa siirappi ja vaniljajauhe samalla sekoittaen. Nauti rahkamousse viilennetyllä makusiirapilla valeltuna.
Vanilja maustaa myös nämä jälkiruoat:
Kotiliesi.fi: Vaniljajogurttivanukas
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous