Vasikankyljykset
Vasikankyljykset on upea herkku. Tarjoa ne paistettuina keitettyjen kasvisten ja paistinperunoiden kera.
Ainekset
Vasikankyljykset
- 4 vasikankyljystä
- suolaa
- mustapippuria
- 50 g voita
Paistetut perunat
- 800 g pieniä perunoita
- 50 g voita
- suolaa
- mustapippuria
Keitetyt kasvikset
- 3-4 porkkanaa
- 1 kukkakaali
- suolaa
Valmistusohje
Vasikankyljykset tehdään helposti näin:
1. Ota vasikankyljykset huoneenlämpöön viimeistään tuntia ennen paistamista. Mausta kyljykset suolalla ja mustapippurilla. Jätä odottamaan.
2. Kuori perunat ja keitä ne kypsiksi suolalla maustetussa vedessä.
3. Kuori porkkanat ja leikkaa ne kuutioiksi. Paloittele kukkakaali pieniksi nupuiksi.
4. Kuumenna voi paistinpan nussa ja paista kyljyksiin molemmin puolin hyvä väri. Hauduta kypsiksi ja valeleniitä välillä voilla.
5. Keitä porkkanat ja kukkakaalit napakan kypsiksi suolalla maustetussa vedessä.
6. Paista myös perunoihin kaunis väri voissa pannulla.
7. Kokoa annokset: nostele lautasille ensin porkkanoita ja kukkakaalia, sitten perunat ja viimeisenä vasikankyljykset. Valele päälle voisulat paistinpannuilta ja tarjoa.
Katso myös: Mehevää paistia viikonlopuksi! Poimi parhaat paistireseptit
Katso myös Kotiliesi.fi: Lehtipihvi valmistuu jauhelihasta – katso helpot niksit ja tee herkullinen pihvi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous