Mainos Reseptit

Vegaaninen: Friggs riisikakku ja rucola-cashewlevite

10.2.2016 Teksti: Vegaaninen Kuvat: Vegaaninen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Friggs Pellavansiemen-rosmariini –riisikakkuja
200 g cashewpähkinöitä
1/2 dl oluthiivahiutaleita
2 valkosipulin kynttä
1 pkt rucolaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 rkl sitruunamehua
mustapippuria
chiliä

Valmistusohje

Murskaa blenderillä pähkinät, oluthiivahiutaleet ja valkosipuli. Siirrä kulhoon. Sekoita seuraavaksi rucola, oliiviöljy ja sitruunamehu. Yhdistä kulhossa ja lisää mausteet.

Vegaaninen-blogi osallistuu Friggsin ja Ruoka.fi:n Tuunaa riisikakku upeaksi välipalaksi –kilpailuun.