
Venezuelalaiset maissipannukakut
Venezuelalaiset maissipannukakut eli cachapas-pannarit ovat kevyttä syötävää. Upea maku syntyy maissista.
Ainekset
Cachapas-pannukakut
- 7 dl pakastemaissia (450 g)
- 3/4 dl masa harinaa (maissijauhoja)
- 1/2 tl suolaa
- kasviöljyä paistamiseen
Lisäksi
- kevätsipulia
- 2 dl Kreikkalaista jogurttia
- 2 rkl raastettua sitruunan kuorta
- 1 rkl sitruunan mehua
- tuoretta minttua
- 1 ripaus suolaa
Valmistusohje
Venezuelalaiset maissipannukakut syntyvät näin:
Venezuelalaiset maissipannukakut valmistetaan maissista. Nämä Kira Äkerström-Kekkosen ohjeella valmistuvat venezuelalaiset pannarit ovat katuruokaa parhaimmillaan.
1. Sulata maissit pakkauksen ohjeen mukaan ja sekoita tehosekoittimessa tahnaksi. Lisää tarvittaessa vettä. Lisää joukkoon masa harina ja suola, sekoita tasaiseksi taikinaksi. Kuumenna paistinpannu ja muotoile taikinasta pihvejä. Paista öljyssä kullanruskeiksi, anna jäähtyä hetki.
2. Hienonna kevätsipuli ja minttu. Sekoita jogurtti sekä sitruunan kuori ja mehu keskenään. Mausta suolalla.
3. Tarjoile jogurtti cachapas-pannukakkujen kera, koristele mintulla ja kevätsipulilla.
Kaipaatko lisää suolaisten pannukakkujen ohjeita? Kokeile vaikkapa pizzapannaria, juurespannaria tai blinipannaria.
Katso myös:
Maissikanaballotine, Ruoka.fi
Meksikolainen maissikeitto, Ruoka.fi
Lue myös Kotiliesi.fi: Näin tehdään kartanon maissiletut,
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous