13.2.2017

Veriappelsiini-mozzarellasalaatti

Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Tommi Tuomi

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

2

Arvostelu

Hapokkaanmakea veriappelsiini ja täyteläinen mozzarella luovat vastustamattoman makuparin.

Ainekset

2 veriappelsiinia
1 pallo (125 g) mozzarellaa
kourallinen tuoretta basilikaa

Kastike

1 rkl oliiviöljyä
1/2 rkl vadelmaviinietikkaa
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
ripaus sokeria

Valmistusohje

1. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

2. Leikkaa veriappelsiineista kuoret pois terävällä veitsellä siten, että myös uloin ohut kalvo irtoaa.

3. Viipaloi appelsiinit ja asettele ne lautasille. Revi päälle mozzarella ja ripottele pinnalle tuoreita basilikanlehtiä.

4. Viimistele annokset kastikkeella ja tarjoile.

Sitrukset raikastavat salaatit:

appelsiini-avokadosalaatti

Appelsiini-avokadosalaatti

Raikas fenkoli-greippisalaatti

Fenkoli-greippisalaatti

appelsiinisalaatti

Appelsiinisalaatti

Kotiliesi.fi: Halloumi-salaatti

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi