Verigreippi-mozzarellasalaatti
Raikas mozzarella-verigreippisalaatti sopii moneksi: kevyeksi lounaaksi, alkupalaksi tai lisukkeeksi paistetulle kalalle tai lihalle.
Ainekset
Verigreippi-mozzarellasalaatti:
- 2-3 verigreippiä
- 80 g pinaattia
- 2 palloa bufalamozzarellaa
- 1 dl paahdettuja ja suolattuja kurpitsansiemeniä
- mintunlehtiä
Fenkolivinegrette:
- 1 pieni fenkoli pieninä kuutioina
- 1/2 dl verigreippimehua (roippeista)
- 1/2 dl oliiviöljyä
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
- ripaus sokeria
- 3 rkl hienonnettua minttua
Valmistusohje
1. Kuori greipit huolellisesti terävällä veitsellä kalvottomiksi ja irrottele vielä lohkoiksi.
2. Levitä pinaatti isolle vadille ja lisää päälle verigreippilohkot. Revi pinnalle mozzarella ja ripottele päälle vielä kurpitsan- siemenet ja mintunlehtiä.
3. Sekoita fenkolivinegretten ainekset kulhossa keskenään ja lusikoi kastike salaatille juuri ennen tarjoilua.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous