Veronalainen vuohenjuustopizza
Veronalaisen vuohenjuustopizza täytetään vuohenjuustolla ja ilmakuivatulla kinkulla.
Ainekset
- 1 annos pizzataikinaa
- tomaattikastiketta
- 1 dl parmesaaniraastetta
- 8 viipaletta ilmakuivattua kinkkua
- 125 g pehmeää vuohenjuustoa
- tuoretta basilikaa
- tuoretta oreganoa
- pippuria
Valmistusohje
Veronalainen vuohenjuustopizza on pehmeällä vuohenjuustolla ja ilmakuivatulla kinkulla höystetty pizza.
Tee pizzataikina. Kauli taikinasta kaksi pizzapohjaa. Levitä pinnalle pizzakastiketta. Raasta päälle parmesaania. Paista pohja 225–250-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Lisää kypsän pizzan päälle ilmakuivattu kinkku ja vuohenjuusto. Mausta tuoreyrteillä sekä pippurilla.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous