Reseptit

Veronalainen vuohenjuustopizza

Veronalaisen vuohenjuustopizza täytetään vuohenjuustolla ja ilmakuivatulla kinkulla.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Jukka Pakarinen

Valmistusaika

yli 60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 annos pizzataikinaa
  • tomaattikastiketta
  • 1 dl parmesaaniraastetta
  • 8 viipaletta ilmakuivattua kinkkua
  • 125 g pehmeää vuohenjuustoa
  • tuoretta basilikaa
  • tuoretta oreganoa
  • pippuria

Valmistusohje

Veronalainen vuohenjuustopizza on pehmeällä vuohenjuustolla ja ilmakuivatulla kinkulla höystetty pizza.

Tee pizzataikina. Kauli taikinasta kaksi pizzapohjaa. Levitä pinnalle pizzakastiketta. Raasta päälle parmesaania. Paista pohja 225–250-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Lisää kypsän pizzan päälle ilmakuivattu kinkku ja vuohenjuusto. Mausta tuoreyrteillä sekä pippurilla.

X