Vesimeloni-feta-parsasaalaatti
Reseptit

Vesimeloni-fetasalaatti

Raikas vesimeloni-fetasalaatti saa lisämakua parsasta ja oliiveista. Katso ohje!
Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Jukka Pakarinen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • ½ vesimelonia
  • 150 g fetaa
  • tuoretta tai purkkiparsaa
  • mustia oliiveja
  • tuoretta basilikaa

Kastike

  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • suolaa
  • mustapippuria

Valmistusohje

Leikkaa vesimeloni kuutioiksi. Jos käytät tuoretta parsaa, keitä se napakan kypsäksi ja jäähdytä nopeasti kylmässä vedessä. Kokoa salaatti suoraan annoskulhoihin. Lisää päälle kastike ja tarjoa salaatti heti.

X