Reseptit

Vesimelonia ja leipäjuustoa

25.8.2014 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Ari Heinonen/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Tosi helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

1/2 vesimeloni
200 g leipäjuustoa
minttua ja/tai basilikaa
lime- tai sitruunamehua

Valmistusohje

Vesimelonista ja leipäjuustosta syntyy raikas ja täyttävä välipala, joka on helppo pakata vaikka piknikille mukaan.

1. Leikkaa juusto ja meloni kuutioiksi ja puserra viipaleille lime- tai sitruunamehua.

2. Pane viipaleet limittäin vadille ja lisää koristeeksi mintun- ja/tai basilikanlehtiä.

Julkaistu aiemmin

Lehden logo

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi