Mainos 13.5.2012

Vesiperhonen: Kesäpäivän unelma

Teksti: Vesiperhonen Kuvat: Vesiperhonen

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

1

Arvostelu

Ainekset

1 kpl Moilas gluteeniton riisipiirakka

Voiteluun:

voita
tilkka vettä
hyppysellinen suolaa

Päälle:

n.10-15 g laktoositonta leipäjuustoa
lakkahilloa
juoksevaa hunajaa

Valmistusohje

Sulata leivinpaperoidulla pellillä piirakoita huoneenlämmössä noin. 30 min. Paista 225 asteisessa uunin lämmössä 7 min. Voitele piirakat ja jäähdytä ne.

Laita riisipiirakka tomusokeroidulle lautaselle. Murustele juustoleipä piirakan päälle. Annostele lakkahilloa piirakan viereen. Viimeistele piirakka juoksevalla hunajalla ja koristele halutessasi esim. viinirypäle-kukkasilla. Jos haluat syödä piirakan lämpöisenä, lämmitä se esim. mikrossa kunnes juustoleipä sulaa ja tarjoile se lakkahillon kera.

Vesiperhonen -blogi osallistuu Moilas Oy:n ja Ruoka.fi:n Tuunaa piirakka -kilpailuun.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi