16.4.2012

Vihreä kasvispasta

Teksti: Soili Soisalo

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

4

Arvostelu

Tämä helppo kasvispasta on valmista vartissa.

Ainekset

250 g täysjyväpastaa
2 kasvisliemikuutiota
1-2 kynttä valkosipulia
½ ruukkua basilikaa
100 g pinjansiemeniä (tai cashewpähkinöitä)
200 g vihreitä papuja (pitkiä, pakaste käy)
2 rkl oliiviöljyä
0.5 tl suolaa
0.5 tl vastarouhittua pippuria
250 g keltaisia kirsikkatomaatteja
150 g rucolaa

Valmistusohje

1. Kuori valkosipulinkynnet ja hienonna, silppua basilika, rouhi siemenet ja pätki pavut.

2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, ja lisää kasvisliemikuutiot keitinveteen. Höyrytä pavut juuri ja juuri kypsiksi.

3. Kaada pastasta vesi pois, lisää valkosipuli, basilika, siemenet, pavut, öljy, suola ja pippuri ja nostele kahdella haarukalla sekaisin.

4. Asettele tarjolle rucolanlehtien ja halkaistujen tomaattien kanssa.

Vinkki: Vaihtele kasviksia ja lisää tomaattikastiketta.

1740 kj (410 kcal) / annos

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi