7.5.2012

Vihreä munakasrulla

Teksti: Elisa Johansson

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

10

Arvostelu

Ainekset

6 kananmunaa
5 dl soijamaitoa
1.5 dl täysjyvämaissijauhoja
1 tl mineraalisuolaa
0.3 tl mustapippuria
50 g silputtua rucolaa

Täyte

300 g parsakaalia
1 dl pilkottuja aurinkokuivattuja tomaatteja
2 dl kevytjuustoraastetta (15%)

Valmistusohje

Vihreä munakasrulla on helppo ja nopea arkiruoka.

  1. Riko kananmunat kulhoon ja sekoita niiden rakenne rikki.
  2. Lisää kaura- tai soijamaito, maissijauhot, suola ja pippuri sekä pieneksi silputut rucolanlehdet. Sekoita munakasmassa sekaisin.
  3. Kaada munakasmassa leivinpaperoidulle uunipannulle ja paista 225 asteessa uunissa noin 20 minuuttia.
  4. Munakkaan kypsyessä valmista täyte. Höyrytä parsakaali kypsäksi ja leikkaa pieniksi paloiksi. Pilko aurinkokuivatut tomaatit.
  5. Kumoa valmis munakaslevy leivinpaperille. Levitä levylle puolet juustoraasteesta, sen jälkeen parsakaali ja tomaatit ja loput juustoraasteet.
  6. Kääri munakaslevy rullalle kääretortun tapaan ja tarjoile lämpimänä.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi