Reseptit

Vihreä salaatti ja dijoninsinappivinegrette

Yksinkertainen on herkullista! Simppeli vihreä salaatti tarjotaan ranskalaisittain pääruoan jälkeen tasoittavana ja vatsaan tilaa tekevänä väliruokana. Yhtä hyvin se sopii paistetun pihvit tai kalan kylkeen.

Teksti:
Teresa Välimäki
Kuvat:
Pekka Nieminen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

2

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Vihreä salaatti ja dijoninsinappivinegrette:

  • 1/2 dl oliiviöljyä
  • 2 rkl omenasiideriviinietikkaa
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/2 tl sokeria
  • 1 rkl dijoninsinappia siemenillä
  • 1/2 kerä rapeaa vihreää salaattia
  • 20 g babypinaattia

Valmistusohje

1. Vispilöi isohkossa kulhossa oliiviöljy, omenasiideriviinietikka, suola, sokeri ja dijoninsinappi.

2. Kääntele joukkoon revityt salaatinlehdet ja pinaatti.

3. Jaa salaatti kulhoihin ja nauti raikastavana väliruokana.

X