Vihreä salaatti ja dijoninsinappivinegrette
Yksinkertainen on herkullista! Simppeli vihreä salaatti tarjotaan ranskalaisittain pääruoan jälkeen tasoittavana ja vatsaan tilaa tekevänä väliruokana. Yhtä hyvin se sopii paistetun pihvit tai kalan kylkeen.
Ainekset
Vihreä salaatti ja dijoninsinappivinegrette:
- 1/2 dl oliiviöljyä
- 2 rkl omenasiideriviinietikkaa
- 1/2 tl suolaa
- 1/2 tl sokeria
- 1 rkl dijoninsinappia siemenillä
- 1/2 kerä rapeaa vihreää salaattia
- 20 g babypinaattia
Valmistusohje
1. Vispilöi isohkossa kulhossa oliiviöljy, omenasiideriviinietikka, suola, sokeri ja dijoninsinappi.
2. Kääntele joukkoon revityt salaatinlehdet ja pinaatti.
3. Jaa salaatti kulhoihin ja nauti raikastavana väliruokana.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous