24.4.2012

Viikuna-päärynä-aurajuusto salaatti

Teksti: Visa Nurmi

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

6-8 viikunaa
2 kpl päärynää
2 rkl sokeria
1 rkl voita
8 siivua Aura Gold -juustoa
jääsalaattia
tammenlehväsalaattia
punamangoldia
2 rkl pinjansiemeniä

Valmistusohje

Jouluinen viikuna-päärynä-aurajuusto salaatti on raikas ja kaunis.

Leikkaa viikunat neljään osaan. Pese päärynät ja leikkaa niistä pitkittäin lohkoja. Ripottele niiden päälle sokeria.

Paista päärynälohkoja kunnes sokeri karamellisoituu pinnalla ruskeaksi.

Revi salaatit lautaselle, annostele sekaan viikunat, päärynät ja sinihomejuusto. Pirskottele päälle viikunavinegrettiä tai ranskalaista salaattikastiketta.

Paahda vielä kuivalla pannulla pinjansiemeniä ja laita ne sekaan.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi