Viinitarhurin leivät
Viinitarhurin leivät ovat muhevan juustoisia. Pinnalla on keko rouskuvan rapeaksi paistettua lehtikaalia ja auringonkukansiemeniä.
Ainekset
Viinitarhurin leivät
- 1 moniviljapatonki
- 1 rkl oliiviöljyä
- 150 g Viinitarhurin juustoa (Juustoportti)
- 200 g lehti- tai mustakaalia
- 2 valkosipulinkynttä
- 2 rkl oliiviöljyä
- suolaa
- mustapippuria
- paahdettuja auringonkukan- siemeniä
Valmistusohje
Viinitarhurin leivät tehdään helposti näin:
1. Viipaloi patonki ja juusto. Sivele leivät öljyllä ja lisää päälle juustoviipaleet. Laita leivät leivinpaperilla peitetylle pellille.
2. Poista kaalinlehdistä kovat ruodit, revi lehdet hyvin pieniksi paloiksi. Hienonna valkosipuli. Kuumenna öljy isolla pannulla
tai paistokasarissa. Paista kaalia sekoitellen, kunnes se on rapeaa. Lisää valkosipuli pannulle paistamisen loppuvaiheessa. Mausta kaali.
3. Paista viinitarhurin leivät 200-asteisen uunin keskitasolla n. 10 minuuttia.
4. Lisää leipien pinnalle rapea kaalisilppu ja paahdetut auringonkukansiemenet.
Katso myös: Crostinit yrtti-juustotäytteellä
Katso myös Kotiliesi.fi: Bruschetta on alkupalojen klassikko
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous