Viiriäisenmuna-kalaleipä
Silli ja silakka ovat Virossa samaan tapaan suosittuja kuin täällä Suomessa. Maustesilakasta syntyy käden käänteessä maukkaat alkupalaleivät.
Ainekset
Viiriäisenmuna-kalaleipä
- 4 ohutta viipaletta tummaa ruisleipää
- voita voiteluun
- 8-12 fileetä maustesilakkaa tai sillifilee-viipaletta
- 4 keitettyä viiriäisen munaa (tai 2 kananmunaa)
- 1-2 rkl tuoretta tilliä
Valmistusohje
Viiriäisenmuna-kalaleipä valmistuu helposti näin:
1. Paahda leivät ja voitele ne voilla.
2. Levitä päälle valutetut maustesilakat tai sillifileen palat.
3. Kuori keitetyt viiriäisenmunat ja halkaise ne.
4. Koristele leivät viiriäisen munilla ja tillinoksilla.
Vinkki: Voit tehdä leivät myös keitetyistä kananmunista.
Lue myös Kotiliesi.fi: Täytetyt viiriäisenmunat Kaisa Liskin tapaan
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous