Villisikatapas
Ainekset
- 300 g säilöttyä villisikaa
kastike:
- 1 paprika paahdettuna ja kaltattuna
- 2 tomaattia
- 2 valkoipulinkynttä
- 1 rkl hunajaa
- 1 tl worcestershire-kastiketta
- kuivattua oreganoa
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 tl viinietikkaa
Valmistusohje
Paahda paprika grillissä. Pistä hetkeksi kannen alle rasiaan hikoilemaan ja kalttaa hetken kuluttua irrallinen kuori pois. Poista siemenet sekä kanta ja hierrä puhdistettu paprika tahnaksi.
Kuori ja pilko tomaatit. Murskaa valkosipulinkynnet ja yhdistä tomaatin kanssa paprikatahnaan. Mausta tahna hunajalla, worcestershire-kastikkeella, tarvittaessa suolalla sekä oreganolla. Ohenna tahna öljyllä ja viinietikalla.
Valele viipaloidut villisikapalat kastikkeella ja aseta leivälle tai salaatinlehdelle.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous