Reseptit

Villisikatapas

Teksti:
Maarit Cederberg

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 300 g säilöttyä villisikaa

kastike:

  • 1 paprika paahdettuna ja kaltattuna
  • 2 tomaattia
  • 2 valkoipulinkynttä
  • 1 rkl hunajaa
  • 1 tl worcestershire-kastiketta
  • kuivattua oreganoa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl viinietikkaa

Valmistusohje

Paahda paprika grillissä. Pistä hetkeksi kannen alle rasiaan hikoilemaan ja kalttaa hetken kuluttua irrallinen kuori pois. Poista siemenet sekä kanta ja hierrä puhdistettu paprika tahnaksi.

Kuori ja pilko tomaatit. Murskaa valkosipulinkynnet ja yhdistä tomaatin kanssa paprikatahnaan. Mausta tahna hunajalla, worcestershire-kastikkeella, tarvittaessa suolalla sekä oreganolla. Ohenna tahna öljyllä ja viinietikalla.

Valele viipaloidut villisikapalat kastikkeella ja aseta leivälle tai salaatinlehdelle.

X