Mainos Reseptit

Vispilän viemää: Friggs riisikakut ja paahdetut rypäleet

10.2.2016 Teksti: Vispilän viemää Kuvat: Vispilän viemää

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

1 pkt riisikakkuja, Friggs pellavasiemen ja rosmariini
300 g levitettävää vuohenjuustoa
3 –4 rkl juoksevaa hunajaa
1 rasia tummia rypäleitä
1 ruukku tuoretta rosmariinia (jätä osa koristeeksi)

Valmistusohje

1.    1. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.

2. Pese rypäleet ja leikkaa ne neljään osaan.

3. Silppua 2-3 rosmariinin oksan lehdet pieneksi silpuksi ja sekoita rypäleiden kanssa.

4. Levitä seos uunipellille ja paista uunissa noin 5-7 minuuttia.

5. Sekoita levitettävän vuohenjuustoon juoksevaa hunajaa ja voitele riisikakut.

6. Ripottele uunissa kypsyneet rypäleet riisikakuille ja norota päälle ohuelti hunajaa.

7.  Koristele tuoreella rosmariinilla ja tarjoa välittömästi.

      Vispilän viemää –blogi osallistuu Friggsin ja Ruoka.fi:n Tuunaa riisikakku upeaksi välipalaksi –kilpailuun.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosittelemme