Vitamiinivispipuuro
Tässä vispipuurossa on vitamiinit tallella, koska marjasurvosta ei kuumenneta lainkaan. Vispipuuro säilyy jääkaapissa pari päivää.
Ainekset
- 5 dl omenatäysmehua
- 1 dl tummia mannaryynejä
- ripaus suolaa
- 200 g marjasosetta (itsetehtyä tai purkkisosetta)
Lisäksi
- kotimaisia pakastemarjoja
Valmistusohje
Kuumenna mehu kiehuvaksi. Vatkaa joukkoon mannaryynit. Anna puuron kiehua hiljalleen 10 minuuttia. Lisää ripaus suolaa.
Sekoita joukkoon marjasose ja anna puuron jäähtyä.
Vatkaa jäähtynyt puuro kuohkeaksi sähkövatkaimella. Tarjoa maidon ja marjojen kanssa.
Mainiot vispipuurot teet myös näillä ohjeilla:
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous