Reseptit

Vohvelit ja katkaraputäyte

Teksti: Anna.fi

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 2 kananmunaa
  • 2 dl kivennäisvettä
  • 200 g kermaviiliä
  • ripaus suolaa
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 25 g sulatettua voita

Täyte

  • 200 g pakastettuja, kuorittuja katkarapuja
  • 4-5 rkl majoneesia
  • 2 tl sinappia
  • 1 dl hienonnettua tilliä
  • ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

1. Anna katkarapujen ensin sulaa hitaasti jääkaapissa.

2. Vaahdota munat kulhossa. Lisää joukkoon loput ainekset ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Anna taikinan turvota 15 minuuttia.

3. Kuumenna vohvelirauta ja paista vohvelit kullanruskeiksi. Nostele valmiit vohvelit ritilälle ja anna jäähtyä.

4. Sekoita valutetut katkaravut ja muut täytteet.

X