Mainos 28.8.2016

Voita ja suolaa: Nachopelti

Teksti: Voita ja suolaa Kuvat: Voita ja suolaa

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

700 g naudan jauhelihaa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
400 g tomaattimurskaa
1 rkl Urtekram Cajunmix -mausteseosta
1/2 tl Urtekram jauhettua korianteria
1 tl Urtekram kurkumaa
300 g nachoja
9 yksittäispakattua Cheddarviipaletta
jalapenoja
kirsikkatomaatteja
hienonnettua persiljaa

Valmistusohje

Hienonna sipuli ja raasta valkosipuli. Kuumenna paistipannussa voi ja laita pannulle jauheliha, sipuli ja valkosipuli. Ruskista. Lisää tomaattimurska ja mausteet. Sekoita.

Levitä uunipellille nachot ja lusikoi jauhelihaseos päälle. Laita seuraavaksi oman maun mukaan jalapenoviipaleita, puolitettuja kirsikkatomaatteja ja persiljasilppua.

Asetettele juustoviipaleet päällimmäiseksi ja laita pelti 200°c uuniin n. 5 min tai kunnes juusto sulaa.

Tarjoile annos vihreän salaatin ja ranskankerman kera.

Vinkki: Ohjeen jauhelihaseosta voi käyttää myös vaikkapa tortillojen täytteeksi, pizzan päälle.

Voita ja suolaa -blogi osallistuu Ruoka.fi:n ja Urtekramin maustehaasteeseen.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi