Mainos 28.8.2016

Voita ja suolaa: Täytetty naan-leipä

Teksti: Voita ja suolaa Kuvat: Voita ja suolaa

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

naanleipiä

Broilertäyte:

4 kpl broilerin rintafileitä
Urtekram Cajunmix-mausteseosta
oliiviöljyä
suolaa

Majoneesi:

1 dl majoneesia
1-2 tl Urtekram chilihiutaleita

Valmistusohje

Sekoita chilihiutaleet majoneesiin ja laita jääkaappiin maustumaan.

Kuivaa fileet talouspaperilla ja hiero pintaan reilusti Cajunmixiä. Pirskottele fileiden pinnalle oliiviöljyä. Kypsennä 200°c kiertoilmauunissa 25 min. Anna vetäytyä hetki ennen leikkaamista.

Täytä naan-leipä broilerilla, majoneesilla ja esimerkiksi salaattisekoituksella, kurkulla sekä tomaatilla.

Voita ja suolaa -blogi osallistuu Ruoka.fi: n ja Urtekramin maustehaasteeseen.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi