
Vuohenjuustolla täytetyt broilerinfileet
Vuohenjuustolla täytetyt broilerifileet ovat upea lisä illallispöytään. Suosituksena on valita mahdollisimman pulleita fileitä, jotta niiden täyttäminen onnistuu hyvin.
Ainekset
- 4 isoa luutonta broilerin rintafileetä
- 150 g pehmeää vuohenjuustoa (Chavroux)
- 1 dl basilika-persiljasilppua
- 1 valkosipulinkynsi
- mustapippuria
- 150 g Amerikanpekonia
Valmistusohje
1. Valitse tähän ruokaan mahdollisimman pulleita rintafileitä, jotta täyttäminen onnistuu hyvin. Tee fileen paksumpaan päähän terävällä veitsellä mahdollisimman syvä tasku. Mausta vuohenjuusto valkosipulilla, yrttisilpulla ja mustapippurilla. Pane juusto pursotinpussiin ja täytä taskut juustoseoksella. Jos sinulla ei ole pursotinpussia, pane seos tavalliseen muovipussiin ja leikkaa pussin kulma auki.
2. Kiedo kunkin fileen ympärille kaksi pekoniviipaletta siten, että pekoni peittää hyvin myös taskun suuaukon. Kiinnitä pekoni parista kohtaa cocktailtikulla.
3. Paista rintafileet hiljalleen paistinpannulta kauniin ruskeiksi. Jälkikypsennä 175-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Tarkista broilerin kypsyys tikulla fileen paksuimmasta kohdasta. Kypsän broilerin lihasneste on kirkasta. Peitä uunivuoka foliolla ja anna fileiden levätä 5–10 minuuttia ennen viipalointia.
Vinkki:
Tarjoa täytetyt broilerinfileet suppilovahverokvinoan kera.
Kommentit
No on aika naminami ruokaa, että missäs seruoanteko ohje mahtaa tähän olla? En löytänyt joten voisiko joku vaikka linkata minulle tämän ruoan ohjeet Kiitos! 🙂
Kommentit
No on aika naminami ruokaa, että missäs seruoanteko ohje mahtaa tähän olla? En löytänyt joten voisiko joku vaikka linkata minulle tämän ruoan ohjeet Kiitos! 🙂
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous