Vuohenjuustopannukakut
Vuohenjuustopannarit ovat mukavaa juhlanaposteltavaa.
Ainekset
Vuohenjuustopannukakut
- 5 dl maitoa
- 2 kananmunaa
- 1 tl suolaa
- 1 tl kuivattua basilikaa
- 1 tl kuivattua oreganoa
- ripaus mustapippuria
- 2.5 dl vehnäjauhoja
- 1 dl vehnäleseitä
- 1 ps (200 g) vuohenjuustoa
- 0.5 dl hunajaa
Viimeistelyyn
- tuoretta basilikaa
Valmistusohje
Vuohenjuustopannukakut tehdään näin:
Vuohenjuustopannukakut saavat tässä Teresa Välimäen ohjeessa ihanan maun basilikasta, hunajasta ja vuohenjuustosta. Tarjoile bannarit esimerkiksi brunsseilla.
1. Vispilöi maidon joukkoon kaikki muut aineet paitsi vuohenjuusto. Anna taikinan turvota hetki ja kaada voidellun muffinipellin pieniin vuokiin. Murenna jokaisen pikkupannarin päälle vuohenjuustoa ja valuta päälle hieman hunajaa.
2. Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Nosta pannarit uunista ja jäähdytä hieman ennen irrottamista. Ripottele pinnalle hienonnettua basilikaa ja tarjoile pikkusyötävänä tai esimerkiksi brunssilla.
Saatat pitää myös amerikkalaisista pannukakuista, ricotta-pannukakuista tai pirteistä appelsiiniletuista.
Katso myös: Kevyempien amerikkalaisten pannukakkujen ohje
Lue myös Kotiliesi.fi: Elämäsi parhaat pannarit Amerikasta Ahvenanmaalle – katso 6 makoisaa ohjetta
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous