Reseptit

Yakitori-kana

Japanilainen varrasruoka yakitori-kana tarjotaan purjon kanssa. Vartaisiin voit pujottaa halutessasi myös muita vihanneksia.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Colourbox

Valmistusaika

yli 2h

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 500 g broilerin sisäfileetä
  • 1 dl soijaa
  • 1 tl seesamiöljyä
  • 1 rkl fariinisokeria
  • 1 murskattu valkosipulinkynsi
  • 2 rkl sakea tai valkoviiniä

Valmistusohje

Yakitori-kana on maistuva japanilainen varrasruoka.

1. Kiehauta soija ja mausteet. Lisää viini, anna jäähtyä.

2. Leikkaa fileet pieniksi paloiksi. Anna maustua liemessä pari tuntia.

3. Pujota palat vartaisiin paksujen purjopalojen kanssa. Grillaa tai paista välillä liemellä valellen.

Jos haluat, voit lisätä vartaisiin myös muita vihanneksia.

X