Reseptit

Yhden kulhon mustikkajätskipuikot

15.8.2017 Teksti: taina Vuohelainen Kuvat: arto Vuohelainen

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

vähintään vuorokausi

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Slurps! Tämä jäätelö ei puikkoon ehdi sulaa. Mustikan sekaan pujahtavat kermakarkit ja kanelikeksit.

Ainekset

Yhden kulhon mustikkajäätelöpuikot:

3 dl vispikermaa
1/2 prk kondensoitua maitoa
1/2 dl paksua mustikkamehua (tai paseeraa 2 dl mustikoita soseeksi)
4 kpl kanelikeksejä
2 rkl Omar­karkkeja
1 tl vaniljasokeria

Lisäksi:

kinuskikastiketta

Valmistusohje

1. Vatkaa jääkaappikylmä kerma sähkövatkaimella vaahdoksi. Li­sää kondensoitu maito ohuena nauhana sekaan ja sekoita massa tasaiseksi. Rouhi paloiksi ja kar­keaksi rouheeksi keksit ja karkit ja lisää ne vaniljasokerin kanssa vaahtoon.

2. Täytä jäätelömuotit ja laita pa­kastumaan. Tarjoa kinuskikastik­keen kanssa.

Marjaisa jäätelö on kesäpäivän paras herkku:

Kuningatartuutit

Kuningatartuutit

mustaherukka-halvajaadyke

Mustaherukka-halvajäädyke

itsetehty pikajäätelö

Pikajäätelö pakastemarjoista

Kotiliesi.fi: Helppo mustikkapiirakkajäätelö

Julkaistu aiemmin

anna

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme