
Yhden kulhon mustikkajätskipuikot
Slurps! Tämä jäätelö ei puikkoon ehdi sulaa. Mustikan sekaan pujahtavat kermakarkit ja kanelikeksit.
Helpot ja nopeat mustikkajäätelöpuikot tehdään kermasta ja kondensoiduista maidosta.
Ainekset
Yhden kulhon mustikkajäätelöpuikot:
- 3 dl vispikermaa
- 1/2 prk kondensoitua maitoa
- 1/2 dl paksua mustikkamehua (tai paseeraa 2 dl mustikoita soseeksi)
- 4 kpl kanelikeksejä
- 2 rkl Omarkarkkeja
- 1 tl vaniljasokeria
Lisäksi:
- kinuskikastiketta
Valmistusohje
1. Vatkaa jääkaappikylmä kerma sähkövatkaimella vaahdoksi. Lisää kondensoitu maito ohuena nauhana sekaan ja sekoita massa tasaiseksi. Rouhi paloiksi ja karkeaksi rouheeksi keksit ja karkit ja lisää ne vaniljasokerin kanssa vaahtoon.
2. Täytä jäätelömuotit ja laita pakastumaan. Tarjoa kinuskikastikkeen kanssa.
Marjaisa jäätelö on kesäpäivän paras herkku:
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous