Yrteillä höystetty kala
Raikas yrttikuorrute mehevöittää uunilohen.
Ainekset
- 500-600 g lohi-, kirjolohi-, kuha- tai siikafileetä
- 1 tl mineraalisuolaa
päälle:
- 2 viipaletta vaaleaa täysjyväleipää
- 2 rkl juoksevaa margariinia
- 1 sitruunan raastettu kuori ja mehu
- 1 appelsiinin raastettu kuori ja mehu
- 1 nippu tilliä
- 1 nippu kirveliä
Valmistusohje
Mausta kalafilee mineraalisuolalla ja leikkaa se annospaloiksi. Pane palat uunivuokaan ja mausta ne mineraalisuolalla.
Pane kaikki päälle tulevat aineet monitoimikoneeseen tai tehosekoittimeen ja jauha tasaiseksi seokseksi. Levitä seos kalapalojen päälle.
Kypsennä kalaa 175 asteen uuninlämmössä 15–20 minuuttia palojen paksuuden mukaan.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous