Yrttimarinoidut katkaravut
Yrttimarinoidut katkaravut voidaan tarjota salaatinlehtien kera. Ennen tarjoilua muista, että katkarapuja tulee antaa maustua muutaman tunnin ennen esillepanoa.
Ainekset
- 300 g suuria pakastekatkarapuja
marinadi:
- 2 dl kuivaa valkoviiniä
- 2 rkl öljyä
- 1 tl hunajaa
- 2-3 viipaloitua valkosipulinkynttä
- 10 timjaminoksaa
- 5 basilikanoksaa
- 5 sitruunamelissanoksaa
- ½ tl mineraalisuolaa
Lisäksi:
- salaatinlehtiä
Valmistusohje
Pane katkaravut kulhoon. Sekoita keskenään kaikki marinadin aineet ja kaada marinadi katkarapujen päälle. Anna maustua pari tuntia jääkaapissa. Kääntele katkarapuja välillä, että ne maustuvat tasaisesti.
Ota yrtinoksat pois ja valuta katkaravut. Pane ne tarjolle salaatinlehtien päälle ja valuta vähän marinadia kastikkeeksi. Koristele tuoreilla yrteillä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous