Reseptit 4.6.2012

Yrttimarinoidut katkaravut

Teksti: Sirkka Hirvonen

Valmistusaika

yli 2h

Vaikeusaste

Tosi helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

300 g suuria pakastekatkarapuja

marinadi:

2 dl kuivaa valkoviiniä
2 rkl öljyä
1 tl hunajaa
2-3 viipaloitua valkosipulinkynttä
10 timjaminoksaa
5 basilikanoksaa
5 sitruunamelissanoksaa
½ tl mineraalisuolaa

Lisäksi:

salaatinlehtiä

Valmistusohje

Pane katkaravut kulhoon. Sekoita keskenään kaikki marinadin aineet ja kaada marinadi katkarapujen päälle. Anna maustua pari tuntia jääkaapissa. Kääntele katkarapuja välillä, että ne maustuvat tasaisesti.

Ota yrtinoksat pois ja valuta katkaravut. Pane ne tarjolle salaatinlehtien päälle ja valuta vähän marinadia kastikkeeksi. Koristele tuoreilla yrteillä.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi