Yrttivoissa paistettu siika
Yrttivoissa paistettu siika saa seurakseen sahrami-valkoviinikastiketta ja belugalinssi-fenkoliseosta. Tässä ihanan keväinen ateria.
Ainekset
Yrttivoissa paistettu siika
- 2 (à 400-500 g) siikafileetä (suomustettua)
- 50 g voita
- 10 timjaminoksaa
- suolaa
- musta- tai valkopippuria
Valmistusohje
Yrttivoissa paistettu siika tehdään helposti näin:
1. Nypi kalafileet ruodottomiksi. Leikkaa annospaloiksi, mausta suolalla ja pippurilla.
2. Kuumenna puolet voista ja timjaminoksista isolla pannulla, kunnes kuohuminen lakkaa. Paista puolet kalapaloista pannulla nahkapuoli alaspäin, kunnes nahka on hyvin ruskea. Käännä kala ja paista edelleen 10–20 sekuntia. Lisää loput voista ja uudet timjaminoksat ja paista loput kalapalat.
3. Tarjoa yrttivoissa paistettu siika linssi-fenkolilisukkeen ja sahrami-valkoviinikastikkeen kera.
Katso myös: Rapeaksi paistettu siika
Katso myös Kotiliesi.fi: Rapea siika, parsakaalipyttis ja gribichekastike
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous