Zaatar-broileri
Zaatar-broilerin kanssa maistuvat parhaiten hummus sekä kvinoa. Kokeile ja ihastu!
Ainekset
- 4 luomubroilerin koipi-reisipalaa
- 1 viipaloitu sipuli
- 1 viipaloitu sitruuna
- 1 rkl zaataria
- 1 rkl sumakkia
- 1/2 dl öljyä
- 2 1/2 dl kanalientä kuutiosta
Pinnalle
- 2 rkl zaataria
- 2 rkl öljyä
- 1 dl pinjansiemeniä
- 2 rkl voita
Valmistusohje
Tarjoa zaatar-broilerin kanssa persiljahummusta ja kvinoaa.
1. Puolita koipi-reisipalat ja laita ne muovipussiin. Lisää sipuli, sitruuna, mausteet, öljy ja kanaliemi. Anna maustua 5 tuntia tai yön yli.
2. Ota broileripalat liemestä, pyyhkäise kuivaksi talouspaperilla ja pane uunivuokaan. Sekoita zaatar öljyyn ja sivele broilerin pintaan.
3. Kypsennä 200-asteessa noin 35 minuuttia. Lisää pinnalle voissa paistettuja pinjansiemeniä.
Katso myös:
Marokkolainen sitruunabroileri, Ruoka.fi
Broileria ja papu-paprikariisiä päivälliseksi, Ruoka.fi
Aasialaiset broilerinkoivet, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous