Kurkku-vuohenjuusto-cocktailpalat
Kurkku-vuohenjuusto-cocktailpalat tarjoillaan pinaatti-perunatortillakolmioiden kanssa.
Ainekset
- 1 kurkku
Vuohenjuustotahna
- 150 g pehmeää vuohenjuustoa
- 2 rkl kermaa
- 1/2 tl mustapippuria
- 1 rkl ruohosipulia
Päälle
- 1/2 paprika
- 5 siivua graavilohta
- öljyä paistamiseen
Koristeluun
- tuoretta tilliä, ruohosipulia
Valmistusohje
1. Pese kurkku. Leikkaa paksuiksi viipaleiksi. Levitä ne tarjoiluvadille.
2. Ohenna vuohenjuusto kermalla notkeaksi. Mausta rouhitulla mustapippurilla ja hienonnetulla ruohosipulilla. Lusikoi kurkkujen päälle tai laita pursotinpussiin ja pursota.
3. Halkaise paprika, ota siemenet pois ja pese. Leikkaa neljään osaan. Grillaa paprikasiivut öljytyllä parila- tai paistinpannulla paahteisiksi. Anna jäähtyä. Taittele vuohenjuuston päälle graavilohiruusuke ja grillattua paprikaa. Koristele tillillä ja ruohosipulilla.
Tarjoile pinaatti-perunatortillakolmioiden ja Green hornetin kanssa.
Lisää herkullisia cocktailpaloja:
Punajuuri-vuohenjuustosuupalat
Kotiliesi.fi: Vuohenjuustobruschettat
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous