Mainos

Bloggaaja, tuunaa Friggs-riisikakku upeaksi välipalaksi ja voita viikonloppumatka Tukholmaan

Friggs ja Ruoka.fi haastavat ruokabloggaajat tutustumaan Friggs-riisikakkuhin ja valmistamaan herkullisen Friggs-välipalan.  Tarjolla on parhaan välipalaherkun tekijän titteli ja upeita palkintoja.

Friggs-riisikakut valmistetaan täysjyväriisistä ja niistä on monenlaiseen herkutteluun. Ne sopivat esimerkiksi gluteenitonta ruokavaliota noudattaville sekä laihduttajille. Rapeaksi paistetut riisikakut ovat loistava välipala. Voit nauttia ne sellaisenaan tai tuunata mieleisilläsi päällysteillä. Riisikakkuja on saatavilla luomuna, minikoossa, maustettuina sekä supersiemenillä säväytettyinä.

Haastamme sinut, hyvä ruokabloggaaja hurmaamaan riisikakulla. Voit osallistua haasteeseen yhdellä tai useammalla reseptillä.

Supersiemen-riisikakut

Herkullisin Friggs-välipala –kisan ohjeet

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä 14.1.2016 mennessä alla olevalla lomakkeella Ruoka.fi:n toimitukseen blogisi tiedot ja osoitteesi, johon voimme lähettää Friggs-tuotepaketit.  Olemalla nopea ilmoittautumisessa, varmistat osallistumisesi kilpailuun.

Kun olet tutustunut Friggs-riisikakkuihin ja  kehittänyt oman herkullisen välipalareseptin, lähetä reseptisi meille kuvan/kuvien kera 1.2.2016 mennessä osoitteeseen ruoka.fi@otavamedia.fi. Resepti voi olla suolainen tai makea – mikä tahansa Friggs-riisikakun kanssa tarjottava herkku.

Julkaisemme Ruoka.fi:n sivuilla reseptit kuvineen 10.2.2016  ja kävijämme äänestävät parhaan Friggs-välipalareseptin. Voit julkaista samaan aikaan omassa blogissasi reseptin ja pyytää seuraajiasi äänestämään sivuillamme. Äänestysaikaa on 2.3.2016 . Julkistamme herkullisimman Friggs-välipalareseptin 4.3.2016.

Huomaathan, että kilpailuun lähettämääsi reseptiä sekä kuvia voidaan käyttää myös Friggs-nettisivuilla, Facebook-sivuilla sekä markkinoinnissa, mutta aina lähde/reseptin tekijä mainiten.

Riisikakku omenalla ja pähkinöillä päällystettynä

Raati valitsee reseptejä lehtiin

Lisäksi juuri sinun reseptisi saattaa tulla kuuluisaksi ja päästä lehteen. Julkaisemme Friggs -raadin valitsemia reseptejä Anna-, Kaksplus- ja Kotiliesi-lehdissä. Reseptin ja kuvan yhteydessä mainitaan blogisi nimi. Jos toivot reseptisi pääsevän lehteen, lähetä meille kuva, jonka resoluutio on 300 dpi.

Palkinnot – muutakin kuin mainetta ja kunniaa

Kaikkien Vuoden makein herkku -kilpailuun reseptillä ja kuvalla osallistuneiden bloggaajien kesken arvotaan viikonloppumatka Tukholmaan arvoltaan noin 600 euroa. Eniten ääniä saaneen reseptin tekijä voittaa Herkullisimman välipalan –badgen ja  200 euron arvoisen lahjakortin Decanter-myymälään.

Tutustu kilpailun sääntöihin.

Tutustu tarkemmin Friggsin tuotteisiin.

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.

X