
Teresa Välimäen älyttömän helppo uuniparsa: pekoniin käärityt parsat valmistuvat 10 minuutissa uunissa tai grillissä
Parsa-pekoniniput ovat syntisen hyvää pikkusyötävää tai lisuke grillatulle tai paistetulle lihalle, kanalle tai kalalle. Parsan ja pekonin makuyhdistelmä on pettämätön – voit myös kääriä parsanippujen ympärille laadukasta palvikinkkua tai ilmakuivattua kinkkua pekonin sijaan.
Pekoniin käärityt parsat uunissa – katso ohje
Ainekset:
- 2 nippua vihreää (tai valkoista) parsaa
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
- 2 rkl oliiviöljyä
- 2 pkt pekonia
Valmistusohje:
1. Pese ja kuivaa parsat. Leikkaa tai taita parsojen tyvestä vaalea puiseva pala pois. Jos käytät valkoista parsaa, kuori ne. Kääntele parsoihin kulhossa ripaukset suolaa ja mustapippuria ja oliiviöljyä.
2. Tee parsoista 2–3 kappaleen nippuja ja kääri niiden ympärille pekoniviipaleet.
3. Paahda parsa-pekoninippuja 225-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia tai grillaa ne kypsiksi.
Katso myös Teresa Välimäen resepti: Grillattu parsa – tarjoa lipstikka-sitruunavoin kanssa!
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous