Juhlat

Brunssimenu – valmista ruoat jo etukäteen!

Teksti: Anna.fi

Tämän brunssimenyyn makupalat sopivat kaikkiin kevään juhliin, niin noutopöytään kuin pienille illallisillekin.

Brunssimenu

Kutsu ystävät brunssipöydän ääreen. Tee kaikki viimeistelyä vaille valmiiksi edellisenä päivänä, niin nautit juhlista rennoin mielin. Jätä juhlapäivään vain pöydän kattaminen, drinkkien sekoittaminen ja ruokien koristelu.

Ananaksesta tehty drinkki on raikas alkujuoma. Muista  tarjota myös alkoholiton versio. Ruoka.fi:n kokoaman raadin arvioitavana oli kelpo vaihtoehtoja alkoholittomaksi juhlajuomaksi. Valitse omiin juhliisi sopiva.

Tarjoa vieraille pieni annos kylmää melonikeittoa. Se maistuu ihanalta lämpimien naanleipästen kanssa.

Tee rapupiiras koristelua vaille valmiiksi jo edellisenä päivänä.

Broileri vietnamilaiseen tapaan on mainio buffet-pöydän herkku brunsseilla tai miksei lakkiaispöydässä. Marinadin tuore inkivääri ja appelsiini tuo broileriin sopivaa potkua. Tarjoa broileria vietnamilaiseen tapaan kylmänä salaatinlehtien päältä. Voit valmistaa sen jo tarjoilua edeltävänä päivänä.

Minimuffinit ovat soma suupala kahvin kanssa. Värjää muffinit omaan kattaukseesi sopiviksi.

Upea ja herkullinen passiohedelmämousse on koristeltu syötävillä orvokeilla ja kookoslastun puolikkailla.

 

Teksti: Taina Salovaara ja Ruoka.fi

Kuvat: Jukka Pakarinen

X