marjainen halloween-drinkki
Juhlat

Halloween-juhlat mielessä? Näillä vinkeillä järjestät hyytävät cocktail-kemut

Wu-huu, nappaa tästä aikuisten villit drinkkivinkit halloween-juhliin. Tarjolla on myös alkoholittomia juomia sekä pelottavia suupaloja.
Teksti: Leena Kalliokoski Kuvat: Altia, Elli Pulkkinen/Mildh Press, Otavamedia

Koforestpunchhalloween2kosimme tähän helppoja halloween-drinkkejä, joissa hehkuvat värit ja maistuvat marjat sekä hedelmät. Hyytävän ulkonäön saat aikaan erilaisilla koristeilla ja valoilla. Muovihämähäkit ja tekoseitit tarjottimella luovat juuri oikeanlaista tunnelmaa. Tarjoile drinkkien kanssa tulisia pieni herkkuja – suolaisia ja makeita.

Verenpunainen marjadrinkki

Tässä cocktailissa yhdistyvät valkoviinin raikkaus ja marjaliköörin täyteläisyys.  Koristele helakan punainen juoma halloween-asuun! Pienenä suolapalana maistuvat maustepopcornit ja juustosta ja suolatikuista syntyvät halloween-luudat. Perinteiseen amerikkalaiseen tapaan maustetut pienet kurpitsapiirakat toimivat makeina suupaloina.

Suosittu klassikko taipuu booliksi

Aperol Spritz halloweenbooli

Aperitiiviklassikko Aperol Spritz muuntuu helposti halloween-booliksi, kun sekoitat drinkin ainekset boolimaljaan tai hana-astiaan ja koristelet teemaan sopivasti.  Tarjoa halloween-boolin kanssa tulisia pähkinöitä ja jalopenolla terästettyjä pieniä pizzoja.  Makeana palana maistuvat chili-suklaabrowniet.

Pirullinen Bellini

halloween-juoma bellini tyrnimehusta

Halloween ansaitsee pirullisen juhlajuoman. Sellainen syntyy kotimaisesta tiukasta tyrnimehusta ja puolikuivasta kuohuviinistä. Sarvet askarrellaan chilistä. Tarjoa tyrni-Bellinin kanssa tapenade-leipäsiä, ne toimivat myös kurpitsakeiton kaverina.

Hohdokas naamajuoma

948848-halloweenin-hohtojuoma.jpg

Halloween-kemuissa hassutellaan ja herkutellaan. Alkoholiton, lapsillekin maistuva halloweenin hohtojuoma syntyy appelsiineistä nopeasti, mutta varaa hieman aikaa juoman viilentämiselle.

Halloweenin taikajuomat ovat alkoholittomia ja limonadipohjaisia. Huikeita värejä juomiin saat käyttämällä elintarvikevärejä. Suussasulavat tahmapullat ja pelottavat hirviöhampurilaiset täydentävät tarjoilun pienimmille halloween-juhlijoille.

Lisää ideoita halloween-kemuihin

porkkanakakku kookoksella

Happy Halloween – leivotaan Amerikan malliin!

Näin teet kurpitsalyhdyn

Näin teet halloween-kurpitsalyhdyn

halloween-kattaus

Kattausideoita halloween-juhliin

halloween cup cake

Helppo ja nopea halloween-menu

Paahtaja: Halloweenin suolaisen makea menu

Kotiliesi.fi: Noitakuppikakkuja

 

X