
Isänpäivän menu x 2: pihvi-ja kasvismenu
Menu 1: raikasta salaattia ja karitsan pihvejä
Verigreipistä, avokadosta ja serranokinkusta syntyy raikas alkusalaatti, joka herättää ruokahalun.

Pääruokana maistuvat marinoidut karitsan pihvit kirpeiden papujen kanssa. Jälkiruokana tarjotaan saariston sacher-kakkua. Tässä reseptissä sacherkakku on saanut sisäänsä tyrnihilloa ja mausteekseen sormisuolaa.
Menu 2: kasvisruokamenu
Kasvisruokamenun aloittaa palsternakka-maa-artisokkakeitto. Pähkinäisen ja makean palsternakan ja miedon maa-artisokan rinnalle sopivat hyvin kookosmaito sekä tuhdit kuivat mausteet.

Pääruokana maistuu taivaallinen kasvis-papupata. Kasvispadan juju on sitruuna-tagine-tahnassa, joka antaa padalle taivaallisen aromin. Voit korvata tahnan säilötyillä sitruunoilla ja currytahnalla.

Jälkiruoaksi sopivat mantelimassalla maustetut kinuskiset uuniomenat.
Lisää herkkuja isälle:

Tuunatut lihapullat ja juurevia makuja

Järjestä burgeribileet: nyhtökauraa, kimchiä ja bataattiranskalaisia
Kotiliesi.fi: Isänpäiväkakku x 10
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous