Juhlat

Itsenäisyyspäivän juhlat – nappaa helppo menu

Teksti: Anna.fi

Virittäydy itsenäisyyspäivän tunnelmaan juhlallisella mutta helpolla menulla, jonka pääroolissa ovat aidot suomalaiset maut.

Graavisiika ja  syysomenoista ja piparjuuresta valmistettu salaatti on suomalainen alkupala parhaimmillaan. Pääset helpolla, kun ostat siian valmiiksi graavattuna.

Tarjoa pääruokana peuran routapaistia ja paahdettuja juureksia. Jos peuranlihaa on vaikea saada, tee paisti naudanlihasta. Jälkiruokana maistuu raikas puolukkäjäädyke.

Linnan juhlia katsellessa nautitaan kahvia ja pähkinäistä porkkanakakkua.

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Kuva: Kristiina Kurronen/Otavamedia

Koonnut: Leena Kalliokoski

Katso myös:

 

X