
Itsenäisyyspäivän Suomi-menu: maa-artisokkakeittoa ja hirvipullia jallu-kermakastikkeessa
Itsenäisyyspäivän menumme inspiraatio on haettu tutuista aineksista, hirven jauhelihasta, juureksista ja marjoista. Pääruoan kastikekin tehdään jaloviinasta. Ota talteen kotoisat, mutta yllätykselliset reseptit.
Herkulliset ja mehevät hirvipullat jaloviina-kermakastikkeessa on syysruokaa parhaimmillaan. Tarjoa suomalaisten hirvipullien kanssa uunissa paistettuja lohkoperunoita tai paahdettuja juureksia ja puolukkasurvosta.
Valmista aterian alkuun keitto, joka huomataan. Rapea siemennäkkileipä sopii samettisen ja huikean punaisen maa-artisokkakeiton lisäkkeeksi. Näkkärin voi tehdä itse valmiista, gluteenittomasta sekoituksesta.
Aterian päättää makean viileä kinuski-valkosuklaaparfait, joka kylpee lämpimässä karpalokeitossa.
Katso myös:
Kotiliesi.fi: Itsenäisyyspäivän juhlapalat
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous