Juhlat

Lasten vappu

7.4.2015 Teksti: Anna.fi

Vappu on kaikenikäisten juhla. Lasten vappu muodostuu naamiaisista, hauskoista huiskuista, munkeista, simasta ja limusta, värikkäistä ilmapalloista ja tietysti serpentiinistä.

Lasten vappujuhlat

Vappukemujen ohjelma

Vappukemuissa hauskaa ohjelmaa syntyy kuin itsestään, jos vierailla on mukanaan hauskaa vappurekvisiittaa. Serpentiini, ilmapallot ja vappuhuiskat tuovat pienille juhlijoille paljon iloa. Myös perinteiset piilo- ja hippaleikit sopivat vappuun, ja sään suosiessa niitä voi leikkiä myös ulkona.

Lasten vappujuhlat

Vappukemujen kattaus ja koristelu

Vappukemujen koristeluun kuuluu ehdottomasti ilmapallot ja serpentiini. Vappuhuiskat toimivat myös koristeina, ja paperiset pörröiset pompomit voi ripustaa kattoon.

Vappujuhlien kattauksessa käytetään iloisia värejä ja hauskoja raitoja, jotka tuovat hymyn huulille. Valkoisen kangaspöytäliinan ilme piristyy helposti ja halvalla kahdella kertakäyttöisellä poikkiliinalla. Vappu on hyvä hetki kaivaa kaapista esiin kaikki eriväriset ja muotoiset astiat, sillä vappukattauksessa ei olla turhan ryppyotsaisia!

Vappumenu

Vappuna syödään vaikka mitä hyvää. Perinteisten vappumunkkien lisäksi hauskat minimuffinit maistuvat juhlijoille. Perunasalaatti kuuluu olennaisena osana vappuun nakkien kera ja hauska pizzapannari maistuu kaikille. Erilaiset karkit, keksit ja naksut ovat myös hauskaa vappunaposteltavaa.

 

Kuvia lasten vappujuhlista

Lasten vappujuhlat

 

Lasten vappujuhlatLasten vappujuhlat

Lasten vappujuhlat

Lasten vappujuhlat

 

Lasten vappujuhlat

 

Lasten vappujuhlat

Lasten vappujuhlat

Lasten vappujuhlat

Lasten vappujuhlat

Kuvaustarvikkeet: Juhlamaailma, Fazer, Laitilan Wirvoitusjuomatehdas

Teksti: Johanna Nikama

Kuvat: Kirsikka Isohanni