Juhlat

Muumijuhlat

Muumeja rakastavat lapset ja vanhemmat. Muumi-teema sopii hyvin lasten ensimmäisten kaverisynttärien teemaksi. Näillä vinkeillä järjestät iloiset Muumijuhlat.

Muumi-teemajuhlat

Muumijuhlien kutsut voi tulostaa netistä vaikkapa Muumimaailman virallisilta sivuilta tai kirjoittaa Muumi-postikortteihin. Jokaiselle kutsutulle voi lähettää erilaisen muumikutsun ja tehdä myös paikkakortit kutsun kuvan mukaan. Lue juhlanjärjestän vinkeistä mitä kaikkea kannattaa kutsussa kertoa.

Muumijuhlien ohjelma

Pullonpyöritys toimii hyvin pienten lasten juhlissa. Lahjan antaminenkin sujuu jouhevasti sen myötä. Piilosilla-leikki on tuttua Muumi-tv-sarjasta ja sopii juhlien ohjelmanumeroksi. Kun halutaan rauhoittua voi vieraille järjestää satuhetken, johon on valittu mukava Muumitarina.

Muumijuhlien kattaus

Kaiva omista ja kavereiden kaapeista muumiastioita. Jos niitä ei ole tarjolla muumi-aiheisia kerta-astioitakin on tarjolla. Yhdistele niitä värikkäisiin lasiastioihin. Muumifanilla voi olla kätkössään vaikkapa Muumitalo tai -majakka, joka toimii hienosti pöytäkoristeena ja saa pienet vieraat virittymään tunnelmaan.

Muumi-teemajuhlat

Muumijuhlan menu

Muumijuhlissa tarjoillaan pannukakkua. Tässä menussa siitä on suolainen versio. Mokkapalat ovat lähes kaikkien päiväkoti-ikäisten suosikkeja, Niiskuneiti voi leipoa niistä perhosen muotoisia. Juhlaan kuuluu ilman muuta Muumimamman kellarin aarteet, mehut ja hillot. Jos haluat leipoa kakun, koristeluvinkkejä löytyy Ancka bakar kakor -blogin Muumikakusta.

Menun kruunaa maailman paras kaakao ja sitten jo vieraita nukuttaakin.

 

Katso kuvia Muumi-juhlista

Muumi-teemajuhlat

Muumi-teemajuhlat

Muumi-teemajuhlat

Muumi-teemajuhlat

Muumi-teemajuhlat

Muumi-teemajuhlat

Muumi-teemajuhlat

Muumi-teemajuhlat

Muumi-teemajuhlat

Muumi-teemajuhlat

Muumi-teemajuhlat

Kuvaustarvikkeet: Juhlamaailma ja Fazer sekä juhlaväen omat astiat.

Kuvat: Kirsikka Isohanni

Teksti: Leena Kalliokoski

 

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti