Juhlat

Helppo uuden vuoden menu

Otetaan uusi vuosi vastaan pieniä suolapaloja, raikkaita salaatteja ja kuohuviiniä tai samppanjaa siemaillen.  Rakettien ampumisen jälkeen nautitaan lämmittävää keittoa, joka tuodaan tarjolle juomalaseissa tai värikkäissä mukeissa.

katkarapusalaatti lasissa.

Itämaisittain maustettu salaattipainotteinen tarjoilu erilaisten suupalojen kanssa ei vaadi suuria valmisteluja eikä viime tipan hötkyilyä keittiössä. Tervetulojuomana voit tarjota lämmintä glögiä tai raikasta kuohuviiniä.

 

Laatinut: Leena Kalliokoski

Kuva: Colourbox

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti