Juhlat

Isänpäivän menu – tuunatut lihapullat ja juurevia makuja

Hemmottele isää hyvällä ruoalla. Tarjoa Marsinkin lihapullien kanssa punajuuriperunakiusausta, hunajavoissa paistettuja ruusukaaleja ja tryffelikakkua.

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina. Paras idea isänpäivän juhlistamiseen on hyvä ruoka. Tämä miehekäs menu kostuu vahvoista ja juurevista mauista.

Isänpäivänä lihapullat tehdään lampaanjauhelihasta ja maustetaan valkosipulilla ja anjovisfileillä. Marskin lihapullien lisukkeena maistuvat punajuuri-perunakiusaus ja hunajavoissa paistetut ruusukaalit.

Jälkiruokana tarjotaan pala tryffelikakkua, jonka monitasoinen maku syntyy kolmesta eri vahvuisesta suklaasta.

 

 

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti