Juhlat

Pääsiäismenu – panosta

Pääsiäinen on kirkkovuoden vanhin ja tärkein juhla. Nykyajan pääsiäisjuhlinnassa nivoutuu yhteen vuosien saatossa kertyneet eri perinteet ja tavat. Vietät pääsiäistä sitten miten tahansa, hyvään ruokaan kannattaa aina panostaa. Tähän menuun kokosimme hieman kokeneemmalle kokille sopivan kokonaisuuden.

Aterian aluksi syödään elegantti kampasimpukkasalaatti. Pääruoaksi pääsiäisen klassikkoruokaa karitsan paahtopaistia valkosipuli-perunapyreen kanssa. Aterian lopettaa raikas mangorahka. Myöhemmin illalla maistuu klasikkojuoma Irish coffee ja ylellinen lime-suklaatorttu.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti