Juhlat

Sadonkorjuun aika: poimi tyylikäs menu

Kauden parhaat ruokapidot on vahvojen makujen ja syvien värien ilotulitusta. Nosta pöytään fiineimmät astiat ja kutsu ystävät syyssesongin juhliin.

Alkuruoaksi tarjottavien kampasimpukoiden ja ravunpyrstöjen päälle kauhotaan kuumaa, sahramilla ja fenkolilla maustettua tomaattilientä.

Pääruoaksi tarjotaan kokonainen paahdettu ankka seuranaan balsamico-rosmariinisipulit ja paahdetut perunat. Kastikkeessa maistuu appelsiini.

Jälkiruoaksi todellinen syksyherkku: marinoitujen hedelmien kanssa maistuu pehmeä vaniljajäätelö ja mureat pikkuleivät.

Toimittaja: Taina Salovaara
Kuvat: Jukka Pakarinen/Otavamedia

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti