Juhlat 20.5.2016

Näin teet neljän ruokalajin illallisen helposti hetkessä

Teksti: Katri Schröder Kuvat: Otavamedia
Kun haluat loihtia ihanan gourmetmenun, mutta et seisoa keittiössä koko päivää, ota avuksi kaupan puolivalmisteet ja oikaise sopivissa paikoissa.

Valmista herkulliset bruschettat hernepestosta ja tuoreesta mozzarellasta sekä artisokkahummuksesta ja vihanneksista. Tarjoa lisäksi leikkeleitä, joilla voit halutessasi tuunata bruschettoista lihaisampia.

Kuohkea_bataattikeitto_ja_mantelimurua

Alkukeitto syntyy valmiista bataattisoseesta. Kuohuviini viimeistelee keiton.

Broilerinrintaa_ja_herkkutattimuusia_1

Sitruuna- ja valkosipulivoissa kypsynyt broilerinrinta saa seurakseen herkkutateilla aateloitua perunamuusia.

Sitruunainen_crème_brûlée_piirakka_1

Päivällisen kruunaa sitruunainen crème brûlée -piirakka, johon ei monia aineksia tarvita.

 

Lisää ideoita hienolle illalliselle:

970953-rapupasta_tagliatellea.jpg

Gourmet-pastaa – pastaa rakkaudella

927644-filee2.jpg

Härkää hillottujen sipulien ja juuripersiljan kanssa

918907-maissikanaballotine.jpg

Maissikanaballotine

Kotiliesi.fi: Kuorrutetut lohimedaljongit

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi