Rapujuhlia vietetään elokuusta lokakuuhun.
Juhlat

Rapujuhlien mutkaton menu kesän parhaista antimista

Rapuillallinen on katettu ankkurissa keinahtelevaan veneeseen. Tarjolla on rapuja, kantarellipastaa ja kesän marjoilla kruunattua jälkiruokaa.

Keitetyt ravut ovat loppukesän odotettu herkku.

Mustaleima_emmentaalia_ja_Vainamoisen_nappeja

Alkudrinkin kanssa tarjotaan reilu kimpale tahkojuustoa ruisnappien päällä.

Rapuleipa

Varaa rapukekkereihin reilusti paahtoleipää ja tilliä. Ateria veneellä valmistuu helposti ja nopeasti. Siinä maistuvat kevyet, kesäiset maut.

Kantarellipasta_1

Juusto-pinaattitäyteiset tortellinit ja kantarellit ovat herkullinen yhdistelmä. Niistä syntyy maukas pasta.

Marjat

Marjat maistuvat sellaisenaan tai likööritilkalla höystettyinä.

Sitruunamousse_ja_kesamarjat

Jälkiruokana herkutellaan sitruunamoussella.

 

Vietä onnistuneet rapujuhlat:

rapujuhlat

Rapujuhlien menu

rapujuhlat2

Rapujuhlien rituaalit

791280-keitetyt_ravut_Marstio.jpg

Rapujuhlien kattaus

Kotiliesi.fi: Rapujen keittäminen
Nyt on rapujuhlien aika

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti